Grillowana pierś z kurczaka, bataty, mieszanka sałat, sos vinegret
45.
Toscano
58,-
Pierś z kurczaka w kremowym sosie z suszonych pomidorów i szpinaku, gnocchi, mix sałat
46.
Filetto di maiale ai funghi
62,-
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, placki ziemniaczane, mieszanka sałat
47.
Boeuf bourguignon (wołowina po burgundzku)
56,-
Udziec wołowy gotowany w czerwonym winie z warzywami podawanyna puree zimniaczanym
48.
Schab z kością
65,-
Puree ziemniaczane, mizeria z ogórka i pomidorów, koperek
49.
Kaczka z pieca
79,-
Pół kaczki pieczonej w piecu, puree ziemniaczane, modra kapusta z chrzanem, sos demi-glace
50.
Tagliata di manzo
129,-
Polędwica wołowa (200g) podawana na żeliwnym półmisku, ziemniaki z pieca, borowiki flambirowane, rukola, pomidorki cherry,parmezan
51.
Deska mięs (dla 3-4 osób)
259,-
Grillowane mięsa: polędwiczka wieprzowa, pierś z kurczaka, polędwica wołowa, skrzydełka z kurczaka, krążki cebulowe, kulki mozzarelli, ziemniaki z pieca, frytki, surówka z modrej kapusty z chrzanem, grillowane warzywa, sos BBQ, sos chimichurri, sos goracy do wyboru: pieprzowy, grzybowy lub gorgonzola
52.
Filet Mignon
65,-
/100g
Stek z polęwicy wołowej, pieczone ziemniaki z rozmarynem, surówka z modrej kapusty z chrzanem, sos do wyboru: barbeque / chimichurri / pieprzowy / gorgonzola / grzybowy
53.
Polędwica wołowa na kamieniu wulkanicznym
79,-
/100g
Soczysty stek z polędwicy wołowej najwyższej jakości, starannie przygotowany i podany na gorącym kamieniu wulkanicznym, który pozwala na indywidualne dopracowanie stopnia wysmażenia według
Państwa preferencji. Idealny wybór dla miłośników mięsa, którzy cenią sobie pełnię smaku i unikalną formę podania
Dodatki ziemniaczane:
ziemniaki pieczone z rozmarynem / frytki / bataty